Zonnepanelen zonder investering

A-kwaliteit met hoog rendement
Bewust 100% groene stroom
Bespaar geld Geen investering vooraf
9,4/10
9,4/10
734 reviews
A-kwaliteit met hoog rendement
Bewust 100% groene stroom
Bespaar geld Geen investering vooraf

Delen van mijn gegevens

Zij gingen al voor gratis stroom:

In 4 stappen
naar gratis energie

Stap 1

Vul het formulier in

Laat je gegevens achter via bovenstaand formulier.

Stap 2

Gratis adviesgesprek

De specialist berekent vrijblijvend hoeveel je bespaart

Stap 3

Montage

Je zonnepanelen worden binnen 1 dag geplaatst.

Stap 4

Gratis energie

Jij geniet van gratis energie, elke dag weer!

Heb je nog een vraag?
Wij hebben het antwoord.

Zijn de zonnepanelen van goede kwaliteit?

Jazeker. We plaatsen alleen Duitse, geteste, glas-glas zonnepanelen met de hoogste opbrengst, uitgevoerd in prachtig triple black. Onze panelen zijn TUV-gecertificeerd en hebben een vermogens- en opbrengstgarantie van 30 jaar. Ze voldoen aan alle kwaliteitseisen die je als klant mag verwachten.

Wat betekent ''zonder investering''?

Dit betekent dat je de zonnepanelen in gedeeltes terugbetaalt. Het grote voordeel van zonnepanelen zonder investering is dat je voor aflossing doorgaans evenveel betaalt, als nu voor de energieleverancier. Je merkt er dus niks van in je portemonnee! Nadat je de zonnepanelen hebt afbetaald, heb je geen kosten meer voor het gebruik van energie. Je gaat nu zelfs geld verdienen!

Een bijkomend voordeel van dit concept is dat de zonnepanelen direct jouw eigendom zijn en je niet vastzit aan een leaseconstructie.

Zijn zonnepanelen nog wel interessant?

Gezien de talrijke voordelen is het plaatsen van zonnepanelen zeker nog interessant! Overstappen op groene energie, de kosten van je energierekening drukken en ook nog eens de waarde van je woning laten stijgen zijn maar een paar van de voordelen.

Door de ontwikkeling op het gebied van zonnepanelen is de gemiddelde prijs afgelopen jaren flink gedaald, waardoor het financieel gezien interessanter dan ooit is om zonnepanelen te plaatsen.

Hoewel het helaas niet meer mogelijk om landelijke subsidie voor zonnepanelen te verkrijgen, is de btw-teruggave na aanschaf nog wel van toepassing. Wij helpen u met het aanvragen van deze teruggave!

Heb ik een vergunning nodig?

Nee, je kunt zonnepanelen zonder vergunning plaatsen. Een uitzondering hierop vormen monumenten en woningen binnen een beschermd dorps- of stadsgezicht.

Kunnen ze op elk dak?

Zonnepanelen kunnen zowel op een schuin als een plat dak geplaatst worden. Optimaal is een dak op het zuiden met een helling van circa 35 graden. Ook daken naar het oosten en westen leveren nog 90% van het rendement op. Een dak gericht op het noorden is voor zonnepanelen minder zinvol.

Wanneer laat ik zonnepanelen plaatsen?

Financieel gezien hangt dit af van het moment van de meteropname. In de zomer brengen de zonnepanelen uiteraard meer op dan in de winter. In de winter verbruik je echter het meeste stroom.

Stel dat je meteropname in de winter is en je hebt de zonnepanelen al voorafgaande zomer laten plaatsen. Dan wordt de opgewekte stroom niet meegeteld en verliest u deze in feite. Mocht de meteropname echter in de zomer zijn, dan is het verstandig om de zonnepanelen al in de winter te plaatsen om zo de kosten van je energierekening te drukken.

Ook hier geldt weer dat elke situatie anders is. Je huishouden kan ook veranderen. Heb je bijvoorbeeld op dit moment nog 2 kinderen thuis wonen? Dan is de energiebehoefte uiteraard anders dan wanneer de kinderen uit huis zijn. Om deze reden komen wij graag langs voor een persoonlijk adviesgesprek, zodat we precies kunnen bieden wat u nodig heeft. Ook met oog op de toekomst.

Waar kan ik zonnepanelen plaatsen?

Een vraag die wij vaak van geïnteresseerden krijgen is waar de zonnepanelen geplaatst moeten worden. Het verbaast je misschien wel wat de mogelijkheden hierin zijn! De meest voorkomende plek waar zonnepanelen worden geplaatst is op het dak van een woning. Andere plekken waar deze geplaatst kunnen worden zijn onder anderen:

  • - Daken van bedrijven
  • - Daken van boerderijen
  • - Speciale palen/houders
  • - Op de grond

Ten aanzien van de opbrengst van de zonnepanelen, is het belangrijk om deze in de juiste richting en onder de juiste hoek te plaatsen. De ideale hoek ligt tussen 35 a 40 graden. De meest optimale richting ten opzichte van de zon is als de zonnepanelen op het zuiden gericht liggen. Hierdoor genieten de panelen het langst van de zon op een dag.

Hoewel dit de meest optimale omstandigheden zijn, leert onze ervaring ons dat dit in de praktijk bijna nooit haalbaar is. Daarom kijken we altijd per situatie wat de meest ideale oplossing is!